Központ:
H-3214 Nagyréde, Alsórét u. 19.
Tel: +36-37-573-008
Fax: +36-37-573-009
Üzem:
H-4251 Hajdúsámson, Hadházi u. 38
Tel: +36-52-200-165
Fax: +36-52-590-165

 

 

A MONT-ORG Vállalkozó és Kereskedő Kft. 1991-ben alakult magánszemélyek tulajdonában.

 

  • Az eltelt 10 évben az élelmiszeripar majd minden területén dolgoztunk. Cégünk zöldség-gyümölcs tárolók, szabályozott légterű hűtőházak, banánérlelők, vágóhídak kivitelézését vállalja "zöldmezős" beruházásként. Tevékenységünk kiterjed, a pályázatok készítésétől a komplett kivitelezési terveken keresztül a kulcsrakész megvalósításig. Célunk a Megrendelői igények, elképzelések maradéktalan megvalósítása, megtalálva a legoptimálisabb tárolási és feldolgozási technológiát a Megrendelő profiljának, termékskálájának és gazdasági lehetőségeinek figyelembe vételével.
  • Cégünk 1998-ben acélszerkezetek gyártásával bővítette építőipari profilját. Vállalkozásunk által épített kőnnyűszerkezetes hűtőházak, csarnokok, üzemépületek vázszerkezetét saját kivitelezésben oldjuk meg, de gyártó kapacitásunk lehetőséget nyújt "külső" megrendelések teljesítésére is.
 

 

  • Tevékenységünk fő irányát a fővállalkozásban végzett munkák határozzák meg, de cégünk nemzetközi, főleg olasz, német és osztrák partnereink révén jelentős mértékű importot bonyolít a magyar élelmiszeripar számára technológiák, gépek, alkatrészek és épületszerkezetek beszerzése területén.
  • Nagyrédei Ipari és Szolgáltató Központ
    A Nagyrédei Ipari és Szolgáltató Központ Budapesttől keletre, az M3-as autópálya gyöngyösi kijárója felől közelíthető meg, a kiváló minőségű borairól híres mátraaljai község keleti részén. tovább

Referenciáink listáját letöltheti, mely tartalmazza kivitelezés alatt álló munkáink jegyzékét is.

Tamus Antal
Ügyvezető igazgató

Tamus Ariel
Ügyvezető igazgató